Dear God

Just want to share my latest favorite song.

Judulnya “Dear God” yang dibawain sama Avenged Sevenfold. It’s super kewl. Lagunya sih lagu lama, yang dirilis tahun 2009 kemarin. Katroknya lagi gw baru denger lagu ini beberapa minggu lah setelah ada orang kantor yang download dan muterin lagu ini beberapa kali.

Trus kemarin gw iseng deh search liriknya di mbah google. OMG, super sweet banget liriknya. Gak nyangka mas-mas bule yang bertatoan dan garang gitu bisa bikin lirik lagu yang maknanya dalem abissss. Beneran deh, tuh band smua anggotanya tatoan dan kalo sekilas baca reviewnya mereka itu band aliran “ROCK” yang harusnya CADAS. Tapi lagu ini kalo gw (secara sotoy) melabeli sebagai lagu “sweet rock”. Liriknya manis tapi suaranya ngerock abis..

 *inilah akang2 yang bawain lagu super kewl ini..*

picture from here

 Dengan bahasa enggresss yang pas-pasan ancur, gw pun meresapi arti lagunya sebagai lagu pria-patah-hati-yang-baik-hati. Harap dikoreksi bila salah. Tapi ya intinya lirik dan musiknya mangstab dah..

Tanpa banyak basi-basi lagi inilah link video (http://youtu.be/mzX0rhF8buo) gak bisa di embed karena dibuat disable di yutubnya dan lirik dari lagu tersebut, enjoyyy..

“Dear God”

A lonely road crossed another cold state line
Miles away from those I love, purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can’t help but wish that I was there, back where I’d love to be, oh yeah

Dear God, the only thing I ask of You
Is to hold her when I’m not around, when I’m much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her and now I wish I’d stayed
?Cause I’m lonely and I’m tired, I’m missing you again, oh no, once again

There’s nothing here for me on this barren road
There’s no one here while the city sleeps and all the shops are closed
Can’t help but think of the times I’ve had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God, the only thing I ask of You
Is to hold her when I’m not around, when I’m much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her and now I wish I’d stayed
?Cause I’m lonely and I’m tired, I’m missing you again, oh no, once again

Well, some search never finding a way
Before long they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in to selfish ways
And how I miss someone to hold when hope begins to fade

A lonely road crossed another cold state line
Miles away from those I love, purpose hard to find

Dear God, the only thing I ask of You
Is to hold her when I’m not around, when I’m much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her and now I wish I’d stayed
?Cause I’m lonely and I’m tired, I’m missing you again, oh no, once again

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s