Special Makeover Sponsored by L’Oreal Professionnel – BLOGGERS Only

Hi..hi..

Sembari mempersiapkan diri buat wedding day tinggal menghitung hari lagi, gw mau ikutan kontes berhadiah hair make over dari L’oreal. Siapa tau aja dapet rejekinya bisa di make over rambutnya (dalam hal ini menangin INOA style make overnya) supaya bisa tampil beda on my zuper duper special day on 06 November. Soalnya dari lahir ampe seumur gini rambut gw selalu item. Gak pernah diapa-apain. Alesannya karena takut rusak rambutnya kalo sembarangan diwarnain, abis rambut gw teksturnya kering dan kasar nanti tambah rusak lagi. Nah kalo menang make over ini kan ditangani oleh expertnya langsung (dari L’oreal) jadi tertarik buat diwarnai rambutnya. Kan semua orang berharap bisa tampil secantik mungkin dihari bahagianya, makanya saya berharap juga sih bisa menang supaya style rambut saya pas nikahan nanti bisa lebih apik dan memberikan warna tersendiri buat hari besar saya nanti.. Doakan yaaa..

Bagi kalian yang mau coba make over L’oreal ini bisa klik ke blog whileyouonearth untuk ikutan. Siapa tau bisa menangin salah satu hadiahnya.. Well untuk gambaran seperti apa lomba dan hadiahnya you can read below information. (Maap saya copas dari link si empunya hajatan)

Special Makeover Sponsored by L’Oreal Professionnel – BLOGGERS Only

Hear Ye! Hear Ye! I’m looking for 3 bloggers who wants to get a FREE makeover by L’Oreal Professionnel, there are 3 style/texture you can choose:

1. INOA hair color.

2. Korean Wave by Dulcia Advanced

or

3. Japanese Smoothing by X-Tenso Moisturist

Please read more about them —> HERE and my INOA experience —> HERE

Now what you have to do is:

1. Be the follower of my blog (in case you haven’t) and “Like” WhileYouOnEarth.Blogspot.com on Facebook.

2. Post this Special Makeover Giveaway in your blog (with the URL linked to here)

3. And comment below with your: Name, Email, URL of your blog post for this Special Makeover Giveaway, and which style/texture you choose. Or since I just add my Facebook page, you can also put the link there.

Take note: For those who are suffering from allergies to hair color and makeup, please refrain yourself from joining the contest. Full consent given to L’Oreal Professionnel and my blog to publish your experience including pictures.

The winners will be notified after 12 of Oct 2011 by email. Oh and one more thing, after the makeover each winners will be given L’Oreal Professionnel products worth Rp. 500K from Shampoo, conditioner/treatment masque and styling products ٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏_๏)۶ ٩(-̮̮̃•̃)۶ Hooray!!!

So, what are you waiting for? Let’s join! We even prepared one more surprise for you on the spot! Makeover will be done in Jakarta, all of you around the world may join as long as you’re in Jakarta at the time being, sorry, the free makeover doesn’t include your flight tickets.

————————————————————————————————–

4 thoughts on “Special Makeover Sponsored by L’Oreal Professionnel – BLOGGERS Only

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s